## HUMANITARIAN XCHANGE

Н





#### Day 1 (28 April) Sessions:

Please note that in the outer space there will be booths for participating organizations and networking area available throughout the day.



Time	Session Title	Speaker/Facilitator
9:30 - 10:00 am (30 minutes)	Registration	-
10:00 - 10:30 am (30 minutes)	Opening Remarks & Keynote Address	<ul> <li>Sara Ayad Allawi - PM CSOs Advsior</li> <li>Sarra Ghazi - Save the Children Iraq Country Director</li> <li>Samantha Davis - Humanitarian Leadership Academy Deputy Director</li> <li>Nancy Mureti - Humanitarian Leadership Academy Head of Regional Center</li> </ul>
10:30 - 11:30 am (1 hour)	Panel: Strengthening Local Leadership & Youth Engagement in Crisis Response	<ul> <li>Mohsen Mohamed - Save the Children Iraq, Child Protection Advisor Moderator</li> <li>Farhan Ibrahim - Youth Bridge Organization, Country Director</li> <li>Insherah Musa - Free to Run, Country Director</li> <li>Mohammed Khamees Salih - Saharah Economic Development Organization SEDO, Operation Director</li> <li>Sherzad Mohameed Hasan Permosa - Alind Organization For Youth Democratizing, Director of the organization</li> <li>Deb Barry - Humanitarian Leadership Academy</li> </ul>
11:30 - 12:00 pm (30 minutes)	Coffee Break	-

#### Day 1 (28 April) Sessions:

Please note that in the outer space there will be booths for participating organizations and networking area available throughout the day.



Time	Session Title	Speaker/Facilitator
12:00 - 1:30 pm (90 minutes)	Case study: DNGO - Partnership Empowerment Platform Community- Driven Solutions for Inclusive Crisis Frameworks	Arshad Sadiq - representative from DNGO
1:30 - 3:00 pm (90 minutes)	Panel: Strengthening Local & International Collaboration	<ul> <li>Rafka Daoud - Humanitarian Leadership Academy, Education in Emergency Manager</li> <li>Raad Kurdi Abu Jogjaida - Sama Al Ebtikar foundation for Sustainable Development, Head of Organization</li> <li>Adil Jebur - TAJDID Iraq Foundation, CEO</li> <li>Ihab Khudhair - TDH-Lausanne Child Protection Specialist</li> <li>Ali Mazen Abu Kulal - Civil society activist</li> </ul>
3:00 pm	Lunch & Networking	-

#### Day 2 (29 April) Sessions:

Please note that in the outer space there will be booths for participating organizations and networking area available throughout the day.





#### Day 2 (29 April) Sessions:

Please note that in the outer space there will be booths for participating organizations and networking area available throughout the day.





3.00 nm

Lunch & Networking



# Thank you



Humanitarian Leadership Academy

HUMANITARIAN X CHANGE

### We want to hear from you!





Humanitarian Leadership Academy